Gratis adverteren? dat kan, lees hieronder de voorwaarden.

 

Gratis advertentie/logo of bedrijfsnaam met weblink op een WifiHw Hotspot?

Dat kan, maar wij verplichten ons niet de gratis advertentie te plaatsen of onbeperkt te handhaven.

Een reden voor het niet plaatsen of verwijderen kan zijn dat dat u ons dat verzoekt, we achteraf van mening zijn dat we ons kennelijk hebben vergist in onze keuze of dat we een aangeboden betaalde advertentie prevaleren boven een onbetaalde advertentie bij gebrek aan ruimte e.d.

We kunnen ons voorstellen dat er in het begin een beperkte respons via de gratis advertenties/logo's of bedrijfsnaam zal zijn, maar naarmate WifiHw bekender wordt zal dat veranderen en blijft het juist voor u interessant ons uw informatie toe te zenden (evt. met bedrijfslogo) of anders te reageren.

Als u reageert en wij besluiten tot plaatsing van uw advertentie/logo of bedrijfsnaam over te gaan, zal deze blijven staan tot eind 2008, maar als wij u op enig moment voorafgaande het verwijderen van uw advertentie ten behoeven van een betaalde advertentie informeren, en u besluit van de gratis advertentie, na wederzijdse overeenstemming, er een betaalde advertentie te maken, en u wil daarbij op de zelfde positie op de Hotspot blijven staan, dan zullen wij u als een goede relatie voorrang verlenen.

Op onze WifiHw Hotspot pagina (ons streven is 15 Hotspot inlogpunten in over heel de Hoeksche waard) kunnen we 15 gratis "plaatselijke" bedrijfsnamen advertenties/logo's blokjes en 20 bedrijfsnamen/hyperlinks plaatsen.

In totaal is er straks ruimte voor 225 advertentie/logo's weblinks en 200 bedrijfsnamen weblinks, naast de 80 advertentie/logo's hyperlinks en 40 bedrijfsnamen weblinks op de WifiHw.nl hoofdsite.

Telkens wanneer een Hotspot in bedrijf gaat wordt de pagina naar eigen inzicht met advertenties ingevuld, zodat deze vanaf de eerste inlog door elke Wi-Fi passant te zien zijn.

U begrijpt het al? nu gratis en straks de mogelijkheid om met voorrang te kunnen adverteren, kan nu extra interessant zijn voor u.

U heeft oog voor uw eigenbelang en wil ons daarom graag financieel helpen de volgende Hotspot nog sneller te realiseren? dan wij zien uw voorstel gaarne tegemoet.

Uw advertentie en reacties kunt u zenden aan: WifiHw@WifiHw.nl

Met vriendelijke groet

 

Nog een UNIEK concept!  klik hier op voor een gratis webpagina.